Logowanie Rejestracja Dodaj swoją ofertę

SZUKAJ FIRMY:



DODAJ OFERTĘ + ZA DARMO

Restauracja Trzej Kucharze

ocena - 

Kraków

ul. Forteczna 22
30-434 Kraków
woj. małopolskie


Telefon:
12 262...
Dzwoniąc powołaj się na nasz portal WnetWesele.pl

Coś jest nie tak? Zgłoś problem administracji klikając tutaj


Szczegóły oferty:

Maksymalna liczba miejsc: 150

RestauracjaTrzej Kucharzew hotelu Kontrast ma doskonałe warunki do zorganizowania stylowego i romantycznego przyjęcia weselnego od 60 do 150 osób.

Zajmiemy się wszystkim kompleksowo, rozpoczynając od opracowania szczegółowego planu całej imprezy, poprzez ustalenie menu, wybór zespołu lub DJ-a, umówienie fotografów i operatorów kamer, a kończąc na szczegółach takich jak wybór tortu weselnego, czy ustalenie miejsc dla gości.

W cenie każdego menu weselnego:

* Ceremoniał powitania Nowożeńców chlebem i solą oraz lampką wina musującego.
* Lampka wina musującego dla wszystkich Gości w czasie ceremonii powitalnej.
* Gorące posiłki, w tym uroczysty obiad rozpoczynający się od przystawki, a kończący na deserze.
* Płyta zimnych mięs, wędlin, ryb, serów, sałatek, sosów, pieczywa - uzupełniana podczas trwania uroczystości.
* Napoje zimne i gorące bez limitu

Ponadto oferujemy Państwu:

* Patery z ciastami lub łączone z owocami
* Tort ze sztucznymi ogniami

Poza tym gwarantujemy uczestnikom przyjęcia:

* Sale klimatyzowane
* Bezpłatny parking dla Wszystkich Gości weselnych
* Subtelne dekoracje sal

Istnieje również możliwość skorzystania z pokoi hotelowych w atrakcyjnych cenach Restauracja Trzej Kucharze ma przyjemność zaproponować Młodej Parze:

Ceny zestawów zaczynają się już od 180 zł/osobę!

***

Menu serwowane
Menu w formie bufetu
Obsługę kelnerską
Napoje zimne i gorące bez limitu

***

Tradycyjne powitanie chlebem i solą
Powitalne wino musujące dla wszystkich Gości

***

Klimatyzowane sale
Bezpłatny parking

Oferta Przyjęcia Weselnego II

Menu Serwowane

* Przystawka
Roladka wieprzowa w krakowskim stylu pod tatarskim najazdem lub
Wędzone płatki łososia w gondoli z ciasta francuskiego

* Zupa
Krem z różyczek brokułów z migdałowymi płatkami lub
Rosół z kury z kołdunami mięsnymi

* Danie Główne
Juk ułański w aksamitnym sosie z borowików, ziemniaki z koperkiem, surówki sezonowe, lampka wina lub
Eskalop Genoise z serem żółtym i szynką, smażone ćwiartki ziemniaków, surówki, lampka wina lub
Pieczony Rostbef w winnym sosie pieprzowym, ziemniaki z koperkiem, surówki sezonowe, lampka wina

* Deser
Kompozycja lodowa z owocami i bitą śmietaną lub
Francuska szarlotka na gorąco z lodami w sosie malinowym

* Przystawki wystawione po serwowanej kolacji
* Indyk faszerowany borowikami i serem pleśniowym
* Wołowina marynowana po angielsku
* Roladka z wieprzowych polędwiczek z suszonymi pomidorami i serem feta
* Pieczona cielęcina, schab faszerowany ze śliwkami
* Pasztet domowy z kminkiem
* Pieczone udka z kurczaka, faszerowane mięsem i grzybami
* Różyczki z łososia wędzonego z cytryną
* Śledź marynowany w oleju i w śmietanie
* Jajka faszerowane z musem z tuńczyka
* Tymbaliki wielosmakowe

* Sałatki wystawione po kolacji
* Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
* Sałatka jarzynowa
* Sałatka curry z kurczakiem

* Dodatki wystawione po kolacji
* Sos cajun
* Sos tatarski
* Chrzan zaprawiany
* Marynaty: pieczarki, ogórki, papryka

* Desery i ciasta na paterach
* Owoce sezonowe
* Rolada owocowa
* Rolada czekoladowa
* Rolada orzechowa
* Rolada makowa
* Ciasto tortowe z owocami
* Ciasto piernikowe z kremem
* Torcik bezowy
* Sernik
* Ptasie mleczko
* Placek czeski
* Kruche ciasteczka: kocie oczka, kokosanki

* Dania ciepłe serwowane na stoły
I Danie Gorące: Pieczona szynka wieprzowa na sosie z leśnych grzybów, serwowana z ryżem i sałatką Vinaigrette
II Danie Gorące Żurek staropolski lub Barszcz czerwony z krokietem
Słodka atrakcja (około północy): Tort weselny z zimnymi ogniami serwowany na sali
III Danie Gorące: Picadillo (wołowina z czerwoną fasolą i kukurydzą)

* Woda mineralna; napoje zimne: Coca-Cola, Sprite; soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy, oraz kawa i herbata

Ponadto chcemy Państwu zaproponować szereg dodatkowych propozycji i atrakcji…
Paczki z ciastami dla gości weselnych – 21 zł / paczka

* Dania serwowane przez kucharzy na sali:
* Faszerowany prosiak – z kaszą - 1200 zł dla ok. 60 os.
* Indyk nadziewany w papilotach – 380 zł dla ok. 25 os.
* Udziec wieprzowy z kością – 450 zł dla ok. 30 os.
* Dzik marynowany pieczony na ogniu serwowany z ziemniakami w folii – 2000 zł dla ok.60 os.

Oferujemy pomoc w organizacji przyjęcia, dobór dań, alkoholi, dekoracji oraz spraw związanych z Państwa przyjęciem…

Restauracja Trzej Kucharze zdjęcie 1

Opinie:


Dodaj opinię:

Aby dodać opinię musisz być zalogowany na swoje konto.
Jesteś naszym użytkownikiem? Zaloguj się. Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się


Inne oferty,
które mogą
Ci się spodobać:

Glamour- bankiety, wesela, konferencje
Sale weselne / restauracje

Glamour- bankiety, wesela, kon...

polubienia1 polubień | 1 komentarzy | Ocena 5,0
Hotel Everest
Sale weselne / restauracje

Hotel Everest

polubienia0 polubień | 0 komentarzy | Ocena -
Sala Bankietowa Kaprys
Sale weselne / restauracje

Sala Bankietowa Kaprys

polubienia0 polubień | 0 komentarzy | Ocena -
COPYRIGHT @ 2013-2017 WNETWESELE.PL
Google+